Tarief

Tarieven Praktijk Landaya

Indivduele coaching € 90,75 incl BTW (€ 75 excl. BTW) per uur.

Gezinscoaching € 102,85 incl BTW (€ 85 excl BTW)  per uur.

De algemene basis cursussen Sociale Communicatie kosten € 165,- per stuk, per persoon. (De korting voor gezinsleden is 10%.) Er zijn vier algemene cursussen, module 1 t/m 4. Er zijn twee cursussen specifiek gericht op communiceren met kinderen.

De privé oudercursus kost € 1.290,-

Pakket van tien coachsessies, toegevoegd aan de cursus Sociale Communicatie module 1 of Sociale Communicatie met kinderen kost € 700,-

Pakket van vier coachsessies, toegevoegd aan de cursussen Sociale Communicatie module 1 en 2, of de twee cursussen specifiek gericht op kinderen kost € 260,- Individuele sessies los kosten € 90,25 per uur.

Maatwerk voor ouders Kinderpraktijk Landaya ondersteunt ouders en gezinnen bij actuele ontwikkelingsbehoeften. Er zijn sociale communicatietrainingen, speciaal voor ouderparen, geïnspireerd door geweldloze communicatie (Rosenberg) en actief luisteren naar kinderen (Gordon). Er is ook een combinatie mogelijk waarbij ouders eerst één of twee algemene cursussen Sociale Communicatie volgen in een groter groepsverband. Deze kunnen dan aangevuld worden met privésessies. Dit om dieper op de opvoedsituatie bij hen thuis in te gaan en om privé situaties uit te werken. Aan te raden is om deze individuele sessies pas na module 1 te doen en wel tijdens basiscursus module 2. Het verschil tussen de algemene cursus en die specifiek gericht op kinderen is dat de algemene cursus ook ingaat op communicatie tussen volwassenen. Gezinsleden krijgen allemaal 10% korting. Voor particulieren zijn de bedragen incl. BTW, voor bedrijven of zzpers excl. BTW.

Maatwerk voor stellen. Wil je hulp bij hartsverbindende gesprekken met je partner om een samen aantal issues op te lossen? Spreek dan eens af met Erma van Dijk van Praktijk Landaya af. € 102,85 per uur.