Landaya Cranio Sacraal Therapie

Voor een gezond en ontspannen lichaam

Praktijk Landaya Staalweg 1  2612 KK Delft    06 53 92 35 21

praktijklandaya@gmail.com    Facebook Praktijk Landaya 

Kinderen en volwassenen die last hebben van spanning en verlangen naar een gezond lichaam, krijgen van mij een bijzondere vorm van therapie, waardoor er ontspanning en ruimte ontstaat. Ze ervaren de behandelingen als liefdevol, deskundig en vertrouwenswekkend.

Gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, met name bij borstvoedingsproblemen.

Boke borst en hand

Etiënne Peirsman: Cranio Sacraal Therapie in een Notendop:

Vergelijk het lichaam met een bedrijf. Als de baas van het bedrijf het erg naar zijn zin heeft en geen spanningen of onopgeloste zaken heeft liggen kan hij zich volledig richten op de zaak en de mensen die daar werken. In ons lichaam zijn de hersenen en het zenuwstelsel die baas en de organen, weefsels, botten en cellen de werknemers, Deze therapie gaat voelen wat de behoeftes van de baas zijn, geeft hem ruimte, lost zijn oude dossiers op. Daarna wordt er gekeken of bij de werknemers spanningen zijn die we in samenspraak met de baas en eventueel andere weefsels kunnen oplossen. Resultaat: een tevreden lichaam, organen waar de spanningen wegvallen en als het nodig is kunnen ook hier onopgeloste zaken uit het verleden bekeken en opgelost worden. Hoe sneller de eigenaar van het bedrijf (jijzelf) leert hoe hij voor de baas en zijn werkgevers kan zorgen, hoe beter het lichaam zal functioneren in de toekomst.

Wat maakt een Cranio Sacraal Therapeut in de praktijk mee?

Huilbaby’s die weer blij worden, kinderen van wie hun dyslexie verdwijnt, volwassenen met versleten wervelschijven die herstellen, jarenlange sinusproblemen die ophouden, ene postnatale depressie die stopt, paren die hun zwangerschapswens in vervulling zien gaan en die oude man die geen pillen meer dient in te nemen voor zijn bloeddruk. De verhalen zijn soms onvoorstelbaar, maar dit is werkelijk wat er gebeurt. Cranio Sacraal is zo’n indrukwekkend eenvoudige manier om inzicht te krijgen in de oorzaken van onze problemen en de zelfherstellend vermogen van het lichaam te gebruiken om wat het dan ook is, te herstellen. Het mooie van het verhaal is dat het bijna altijd succesvol is, zonder medicijnen en zonder manipulaties. Het is de geneeskunst van de toekomst!

Filmpje over cranio op RTL

Wil je het zelf leren? Ik organiseer ook cranio cursussen in Delft