Trainingen Sociale Communicatie

Praktijk Landaya   Staalweg 1   Kamer 3.10        2612 KK  Delft

06 53 92 35 21     praktijklandaya@gmail.com     Facebook Praktijk Landaya

Nieuwe trainingen!

Op 11 mei 2021 een verdiepingsdag Functioneel Boos zijn

Op 3 donderdagen een verdiepingstraining Sociale Communicatie

Er start  Sociale Communicatie Basistraining op 14 mei 2021

Er start een Introductiecursus Cranio Sacraal Therapie in het voorjaar 2021

Nieuwe training Sociale Communicatie met Kinderen in april 2021 THUIS ONLINE

Vervolg daar op is bij voldoende animo  Sociale Communicatie en Rivaliteit tussen Kinderen   in juni 2021 op locatie of ook ONLINE

Maruschka Boomsma van Samen Liefdevol Leven, komt een verdiepingscursus geven in Praktijk Landaya; “Sociale Communicatie en Innerlijk Kindwerk” 

De speciale Lactatie en Cranio workshopdag voor Lactatiekundigen en Verloskundigen wordt opnieuw gepland zodra er zes aanmeldingen zijn.

In maart 2021 is er een speciale nascholingsmodule Cranio en Baby’s II voor Cranio Sacraal Therapeuten op de Peirsman Cranio Sacraal Academie in Bussum.

En een speciale nascholing Cranio voor Kinderen op 18 februari 2021 voor geïnteresseerde Cranio Sacraal Therapeuten op de Peirsman Cranio Sacraal Academie in Bussum.

Meld je snel aan!   praktijklandaya@gmail.com  

Eigenaar Praktijk

Eigenaar Praktijk

Alle Trainingen bij Praktijk Landaya gaan over Sociale Communicatie, geïnspireerd door Marshall Rosenberg. Het is een speciale manier van praten met elkaar, waarbij je als vanzelf de verschillen tussen jullie vertaalt naar de universele motivatie die eronder zit.

Je staat stil bij je eigen manier van contact maken met anderen, gebeurt dat als reactie op een prikkel of vanuit verbinding met jezelf?

Geplaatst in Uncategorized | Getagged , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Trainingen Sociale Communicatie