Trainingen Sociale Communicatie

Praktijk Landaya   Staalweg 1   Kamer 3.10        2612 KK  Delft

06 53 92 35 21     praktijklandaya@gmail.com     Facebook Praktijk Landaya

Er start  Sociale Communicatie Basistraining na de zomervakantie, zodra er zes  aanmeldingen zijn.

Er start een Introductiecursus Cranio Sacraal Therapie op 27 september 2018. Deze is echt vol nu. Maar geef je gerust op als je interesse hebt, want met 6 aanmeldingen plannen we een nieuwe in.

Nieuwe training Sociale Communicatie met Kinderen in het najaar 2018

Vervolg daar op is in 2019  Sociale Communicatie en Rivaliteit tussen Kinderen

Maruschka Boomsma van Samen Liefdevol Leven, komt een verdiepingscursus geven in Praktijk Landaya; “Sociale Communicatie en Innerlijk Kindwerk” 

De speciale Lactatie en Cranio workshopdag voor Lactatiekundigen en Verloskundigen wordt opnieuw gepland zodra er zes aanmeldingen zijn.

In 2019 is er een speciale nascholingsmodule Cranio en Baby’s  voor Cranio Sacraal Therapeuten op de Peirsman Cranio Sacraal Academie in Bussum.

En een speciale nascholing Cranio voor Kinderen op 1 november 2018 voor geinteresseerde Cranio Sacraal Therapeuten op de Peirsman Cranio Sacraal Academie in Bussum.

Meld je snel aan!   praktijklandaya@gmail.com  

Eigenaar Praktijk

Eigenaar Praktijk

 

Alle Trainingen bij Praktijk Landaya gaan over Sociale Communicatie, geïnspireerd door Marshall Rosenberg. Het is een speciale manier van praten met elkaar, waarbij je als vanzelf de verschillen tussen jullie vertaalt naar de universele motivatie die eronder zit.

Je staat stil bij je eigen manier van contact maken met anderen, gebeurt dat als reactie op een prikkel of vanuit verbinding met jezelf?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.