Lactatie en Cranio cursus

Speciaal een daglange Cranio Workshop voor Lactatiekundigen, Verloskundigen en Kraamverzorgsters. Natuurlijk heb je diverse technieken in huis om moeder en kind te ondersteunen bij borstvoeding. Misschien heb je zin om daarbij een basis grondhouding toe te passen, gebaseerd op Cranio Sacraal Therapie? Je maakt contact met moeder en kind, waarbij ontspanning het thema is.
Bij voldoende belangstelling wordt er begin 2016 een dag ingepland.
Boke borst en hand vk kl

Kosten: € 125  incl. BTW excl. Lunch
Start precies om 10:00, deur open om 9:30 tot 17:30
Aanmelden? graag een mailtje naar Praktijklandaya@gmail.com

Wil je het liefst de nodige controles uitoefenen bij moeder en kind zonder te veel te storen, bijvoorbeeld op zoek naar strakke tongriempjes of lipbandjes? Wil je het liefst dat moeder en kind in hun sociale binding (en brein) blijven en niet in het parasympathische systeem schieten? Dan kan een cranio manier van aanraken je daar vast bij helpen.
In deze daglange workshop leer je wat theorie over het Cranio Sacraal Systeem en zijn ritme. En we gaan kijken of we het bij elkaar kunnen voelen, natuurlijk help ik je daarmee.
Ik vertel iets over de opbouw van het brein en welke rol dat speelt bij borstvoeding.
Ik leer je om te gaan met je eigen grondhouding en middenlijn, zodat je makkelijker contact kan maken met moeder en kind. Je leert en oefent uitnodigen om jouw aanraking te accepteren, in plaats van het uitsluitend toepassen van je technieken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *