Verdieping Sociale Communicatie en Innerlijk Kindwerk

Iedereen, van jong tot oud koestert hetzelfde verlangen, namelijk om gezien en gehoord te worden en te leven in een veilige omgeving

Ben je bekend met Geweldloze Communicatie en zoek je verdieping?

“Alle handelingen die we verrichten, alles wat we doen of zeggen,

doen we om onze behoeften te vervullen”

“Ik voel me gelukkig en in een flow als mijn behoeften zijn vervuld. Voor mij is het een kwaliteit, een verlangen die in de kern belangrijk is, die mijn leven verrijkt, die mij energie geeft als deze vervult is. Ook onbewust streven we er altijd naar om onze behoeften te vervullen. Iedereen wil gelukkig zijn!”

Zijn er momenten waarop je jezelf verliest in je emoties? Of word je elke keer weer geraakt op hetzelfde punt door bijvoorbeeld je buren, je partner, je ouders of kinderen of door de dingen die gebeuren in de wereld? Dit zou heel goed te maken kunnen hebben met hoe je als kind de wereld beleefd hebt. Onze oordelen over anderen komen voort uit onze niet onderkende of niet vervulde behoeften of waarden.

Zijn er opvoedsituaties met je eigen of andermans kinderen die jou raken en zou je er met meer gemak mee om willen gaan?

Alle ouders willen het beste voor hun kind!

Iedereen wil dat kinderen gelukkig zijn!

Ben jij benieuwd hoe deze vragen verbonden zijn met jezelf, met je verlangen en kind-behoeften?
Praktijk Landaya heeft Maruschka Boomsma uitgenodigd om met je innerlijk kind aan de slag te gaan, vanuit Geweldloze Communicatie en de Reversie methode. Om je te leren en je te ondersteunen met compassie naar je kind-belevenissen te kijken. En als volwassene ook de compassie en het begrip voor de gevoelens en behoeften van je ouders te ontdekken, zodat de lading van het kindstuk kan verdwijnen.
Kosten: speciale Try Out prijs
€ 199 voor particulieren en € 349 wanneer de werkgever de kosten draagt.

Jij hebt alles in je, wat je kind nodig heeft!

De oorzaak van de problemen wordt vaak bij de kinderen gezocht. Dat is anders bij de Reversie Methode. Kinderen van deze tijd voelen feilloos aan waar wij als volwassenen pijn hebben zitten. Zij reageren daar op en werken soms als een spiegel voor ons. Met de Reversie Methode neem ik jou mee terug in de tijd om te kijken naar de pijn en blokkades van toen je zelf kind was. En dat maakt deze methode zo uniek.

Wanneer we ons bewust worden van de dingen die ons raken en we leren daar liefdevol mee om te gaan, dan verandert de energie waarmee we dingen doen en zeggen. En omdat kinderen direct reageren op de energie om hen heen, zullen zij daardoor automatisch mee veranderen. Kinderen krijgen weer de kans om hun eigen ik te ontdekken en te ontwikkelen.

“Onze onvervulde behoeften ontdekken is een belangrijke stap in ons helingsproces.”  M.Rosenberg

Maruschka

Meedoen? Stuur een mailtje naar Praktijklandaya@gmail.com

Reacties zijn gesloten.